Wednesday, November 16, 2011

Iraq Veteran, Accuses Army Of War Crimes. CBS 48 hours. War is a crime. Attrocities, genocide in Iraq.

via huffingtonpost.com

a young veteran from the war in Iraq who allegedly brutally killed his girlfriend in 2008 and died two years later

Needham claimed to have witnessed horrendous atrocities committed by his unit against Iraqis during their deployment in the country.

In a letter to senior army officials, Needham wrote that he suffered from Post Traumatic Stress Disorder (PTSD) and depression.

He described what he called war crimes, asked for an investigation and requested to be assigned to a different unit.

>>>
war is wrong. war is a crime.

Babiš v TV: Česko je "bordel", "absurdistán", místo pro "zlodějny". Politiky obviňoval z korupce, rozkrádání státu, hovořil o justiční mafii.

Vyzva k obcanum www.ANO2011.cz

via zpravy.tiscali.cz

Vyzva www.ano2011.cz:

Vážení spoluobčané,
jmenuji se Andrej Babiš. V Česku zaměstnávám ve svých firmách tisíce lidí, platím stovky milionů korun na daních a jsem naštvaný stejně jako vy. Naštvaný proto, že politici naši zemi od revoluce nejenže neumějí řídit, ale přihlížejí jejímu rozkrádání.

Jsem naštvaný, že žijeme v nefunkčním státě. Veřejně jsem řekl to, co si většina z vás myslí, ale bojí se to říct nahlas. Někteří mě varují, že dělám chybu, když ostrou kritiku říkám veřejně.

Prý se stejně nic nezmění, Češi se nesjednotí a nakonec na to doplatím já sám, moje rodina a moje firmy.

Kam jsme došli?

Žijeme v nefunkčním státě
O Klausovi Babiš tvrdil, že zneužil pádu komunismu. Servítky si nebral ani u Víta Bárty z Věcí veřejných, expremiéra Mirka Topolánka (ODS) a jeho poradců včetně Marka Dalíka, bývalého premiéra Stanislava Grosse (ČSSD) a dalších.

Babišův Agrofert Holding se řadí k největším firmám v ČR, obchoduje s komoditami chemického a zemědělsko-potravinářského sektoru.

Před listopadem 1989 byl členem KSČ, je i v takzvaných Cibulkových seznamech jako spolupracovník Státní bezpečnosti. Tvrdí, že s StB nikdy nespolupracoval.

>>>>>
ostra kritika pomeru, rozkradani a zlodejen v Cechach je rozhodne opravnena.
Proc vsak tolik napada www.VeciVerejne.cz ?

Babiš dnes řekl, že jeho iniciativa má dosud 7500 sympatizantů, dalších 1300 jich je na facebooku. Kampaň ho dosud stála 1,9 milionu korun, další peníze vyčlení. "Mám zaměstnaného jednoho novináře, ten bere na smlouvu 60.000, pokud vás to zajímá, nastoupila naše sekretářka Veronika, ta má 25.000 korun," řekl. Nevylučuje, že jeho hnutí se bude angažovat politicky.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin